Del 3.

3.

Det er nu tre år siden.

Luften var kølig, og himlen var tung og grå. Min jakke var ikke helt nok i blæsten, for det var køligt, og jeg var gået udenfor for at tænke. Jeg havde lige læst en artikel om Graphic Novels i USA, en fri form (fascinerende i sig selv), hvor tegninger blander sig med tekst i utallige variationer (jeg elsker tegninger, illustrationer og har det glimrende med løse formater). 

Og jeg tænkte. Jeg betragtede nogle fugle, gråravne, cirkulere over mig tæt over trætoppene på de høje birketræer udenfor mit hus. Jeg ville lave en Graphic Novel. Sammen med Mathias. Alternativt opbygget med blanding tegneserie og tekst. Men jeg ville putte en stram ramme ned over det fri format, i kapitelopdeling, sidetantal og tema. Ikke mindst tema. 

De 10 grundfølelser, en for hvert kapitel.

I en form for magisk realisme.