Bøger på vej

Graphic Novel

Mr.O  – En historie om en mand

Graphic novel om en mands nutid og fortid/ indre og ydre – en historie om fortrængninger og smerte. Magisk realisme der dykker ned i en mands fortælling- hvor fortidens mørke erindringer fortalt i tekststykker med udgangspunkt i de 10 grundfølelser skaber baggrund for nutidens forkvaklede og (for)tegnede tilstedeværelse.

Et samarbejde mellem journalist og forfatter Petrine Fogtdal og arkitekt/illustrator Mathias Legarth.

Læs let serie

Anina – En alf giver ikke op

“En efter en dukker flere hundrede små mænd op. De ligner alfer og er lige så små. Men det er ikke alfer. De har ingen vinger…”

Da Aninas mor dør, er hun forpligtet til at overtage posten som alfedronning. Men hun vil ikke. Ligeså lidt som hun vil forholde sig til den tåge, der langsomt kvæler skoven og alle de hæsblæsende hændelser, der følger den. Men det er ikke altid, man har et valg.

En læslet serie for læsere godt på vej illustreret af talentfulde 14-årige Rebecca L. Hauch.
Lixtal 10.

Udviklingsroman/ Alternativ chicklit

MariaSole – Fucked men fuld af gode ideer

Hvem fanden gider vente på, at livet indtræffer?
Ihvertfald ikke MariaSole der føler sig som en  desorienteret, smalfed og tam makrel, der venter på næste stime ansjoser med håbet om at blende ind… uden held.
MariaSole er blevet træt. Træt af at vente på livet, lykken og kærligheden, så derfor kaster hun sig hovedkulds ud i et verdensomspændende projekt godt hjulpet på vej af sine indre stemmer og utallige rusmidler.

En gakket, ironisk dagbogsroman fra en pige på kanten.

Læs let bog

Tyv og Helt

Første bog i en række historier om Toke. Det er ikke altid let at gøre det rigtige. Særligt ikke, når man finder en pung smækfuld af penge. Og så kan det ovenikøbet være farligt, når man ikke ved, hvem pungen tilhører.

En læs let bog for børn så småt i gang. Lixtal 6-8.

Børnebog for børn fra 2-9 år

Jeg har natten

Silas har svært ved at sove, for han har fået øje på natten. Og himlen er stor, uendelig og blinkende. Og så er den levende som et pelsdyr. Men nattens dyr bliver ikke det mest overraskende, som Silas oplever den nat, for pelsdyret har drømmetanker så levende som dagslyset med til Silas.

En drømmende højtlæsnings bog.