MariaSole – Alternativ Chicklit

MariaSole har længe hængt ud på et sidespor, både i forhold til det røvsyge job hos konfirmationsfotografen, det stendøde kærlighedsliv og ikke mindst det overdimensionerede forbrug af diverse rusmidler – hvilket beklageligt nok dog ikke evner at dulme den lurende depression.

Men MariaSole giver ikke op!
Istedet drøner hun som en tank på evig kollisonskurs ud på en verdensomspændende, gakket mission fyldt af hysteriske teenagere, ærgerrige tiggere, latinomænd, nudister, guds talerør og ikke mindst utallige rusmidler og debaterende indre stemmer.

Efter at have vandret umindelige tider, hvor jeg kun ser gråt og grønt for mit blik, er jeg fortsat på bar bund. Også jakken er drivvåd nu, og det føles, som om at al Irlands regn er på vej ned ad min ryg. Bakkerne er ikke helt så smukke længere og jeg har ingen rusmidler, der kan holde humøret oppe. Tidligere på dagen fik det mig til at føle mig fri og eventyrlysten, men nu får det mig bare til at føle mig som en gedigen kæmpeidiot.

“An bhfuil tú caillte?” siger en mørk stemme, og jeg farer sammen, for jeg står dybt koncentreret i min fortvivlelse og prøver desperat at få ild i de drivvåde cigaretter. 

Læs mere om tilblivelsen af MariaSole samt om andre bøger, få gode skriveråd og råd og digital branding på bloggen her