Vores nutidige (og ikke altid optimale) jeg er formet af fortiden, men hvad hvis fortiden rummer så meget snask, at den er fortrængt? Og du så pludselig bliver tvunget til at genopleve den, fordi den stikker sit beskidte ansigt frem. Hvem er du så?

Mr.O er Anonimo.

Magisk realisme, der dykker ned i en mands fortælling – hvor fortidens mørke erindringer fortalt i tekststykker med udgangspunkt i de 10 grundfølelser skaber baggrund for nutidens forkvaklede og (for)tegnede tilstedeværelse.
En historie om en mands fortrængninger, smerte og psykologi.

Om illustrator/Arkitekt Mathias Legarth

Mathias Legarth er uddannet Arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har studeret kunst og design ved Brookland College of Art and Design i England.
Han arbejder freelance som arkitekt og underviser i billedkunst, håndværk og design.

Mathias har altid siden sin barndom været en flittig tegner, der både bruger sin tegning i sit virke som arkitekt og underviser, men også som hobby til diverse tegneserietegninger og som illustrator med mere.

Jeg kan godt huske Polly. Og jeg kan mærke, hvordan min hals for længst har snørret sig sammen, ligesom ilten i rummet er fuldstændig forsvundet. Jeg higer voldsomt efter at komme ud og væk fra cafeteriet hurtigst muligt. Og jeg husker, at det snart må være tid til min næste dosis.

Se Matthias tegne

Læs mere om tilblivelsen af Mr.O samt om andre bøger, få gode skriveråd og råd og digital branding på bloggen her