Branding, strategi og tekstforfatning

Nå dine mål – Stå stærkt digitalt

Er det digitale område uoverskueligt? Få rådgivning om hvor, du skal sætte ind, og hvordan du kan løfte dit brand, kommunikation og digitale standpunkt, så du træder frem i forhold til konkurrenterne særligt online. Jeg løfter hele dit brand – fra ny hjemmeside til fotos, grafisk design og overordnet kommunikation.

Hvem er du og hvad tilbyder du? Jeg skriver dine tekster og fortæller historien, så du/virksomheden skiller sig ud med personlighed, skarpt budskab og særlige kendetegn. Fra hjemmesidetekster til SEO artikler, posts og vidensartikler. 

Vil du gøre det selv? Jeg tror på, at støtte og rådgive, når folk selv vil og kan. Jeg kigger på dit udgangspunkt og rådgiver omkring, hvad der skal til ift. hjemmeside, tekster, opdatering af SoMe profiler og SoMe flow.

Få overblik over hvordan, du og din virksomhed kommer til at stå stærkt.

Få gode råd, materiale og viden om kommunikation og branding.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, så er du et skidt tættere på, hvordan du skal få det sagt.

Du får kun en chance!

Du skal være knivskarp i ord, billeder og brand, hvis du skal fange folks opmærksomhed. Alt, du sender ud digitalt skal have en ensartet profil, og du skal tale til din målgruppe i et sprog, der appelerer til dem, de steder, hvor de er tilstede.  

Alles standpunkt er individuelt, og jeg hjælper dig med udgangspunkt i dit ståsted.

Hvad har du brug for? Få et kvartes gratis rådgivning. Ring på tel. 22965679.

Ydelser

Indhold og tekstforfatning

Lad ordene og kommunikationen arbejde for dig!
Styrk din virksomheds fortælling og ram din målgruppe med dine tekster. Tilretning af eksisterende tekster eller nyt materiale.

 • Brandingtekster
 • Hjemmesidetekster (SEO)
 • Salgsmateriale
 • Pressemeddelelser
 • Nyhedsmails
 • Posts til Sociale Medier
 • Artikler til SoMe, hjemmeside etc.
 • Storytelling

Vejledende pris: 1500,- kroner pr. helside, tilpasses efter behov.

 

Nyt website, fotos, brand

Få en professionel hjemmeside og tydelig profil!
Med udgangspunkt i virksomhedens DNA, får du et nyt, stærkt set up med en ensrettet branding tilpasset dine behov. Jeg har fast samarbejde med brandingfotograf Maiken Kestner samt webbureauet Sitemee, men jeg står oftets for projektstyringen.

 • Brandingfotoserie til hjemmeside og SoMe
 • Hjemmesidetekster
 • SEO-optimeret hjemmeside
 • Evt. opdatering af andre digitale profiler

 

Online / Fysisk Rådgivning 

Fremstå professionel og styrk din position!
Jeg gennemgår virksomhedens digitale ståsted og giver konkret vejledning i, hvordan du selv kan løfte dig online, så din forretning skiller sig ud. For dig, der har brug for at vide, hvor du står og hvad, der skal til.

 • Fokus på standpunkt, strategi og udviklingspunkter
 • Vurdering af ståsted/digitale touchpoints: hjemmeside, SoMe, Google etc.
 • Gennemgang af målgruppe og kommunikation
 • Markedførings og SoMe strategi

Pris: 1500,- 1,5 times online rådgivning, hjælp og konkret vejledning samt materiale tilpasset dine behov.

En hel dag med frokost og zoom ind på virksomhedens særlige indsatspunkter og udvikling. Pris: 3500,-

 

SoMe strategi

Kom ud over stepperne!
Med udgangspunkt i virksomhedens nuværende situation, kommunikation og markedsføring udarbejdes der en strategi for tilstedeværelse på de sociale medier. 

 • Meta/kerneanalyse af virksomhedens positionering og brand
 • Gennemgang af nuværende touchpoints – styrker og svagheder
 • Målgruppevurdering som baggrund for initiativer
 • Udarbejdelse af konkret SoMe strategi/plan på baggrund af virksomhedens produkter, årsplan etc.
 • Rådgivnings og vejledningsmateriale omkring formidling, værktøjer og gode råd

Pris Fra 3000,- afhængig af behov, ståsted etc.

Her et udpluk af diverse arbejdsopgaver, jeg har udført på det seneste.

Zoffmann & Jensen

Cateringfirmaet Zoffmann og Jensen, der leverer lækre frokostordninger, manglede i høj grad branding og USP på deres hjemmeside, der  ikke viste deres ellers visuelt gavmilde produkt, maden. 

Ydelser: Brandingløft, foto og tekst – dertil skitsering af hjemmeside og ny hjemmeside. Rådgivning omkring digital synlighed og brug af sociale medier.

 

Wolff-Svendsen

Den store entreprenørvirksomhed Wolff Svendsen A/S fremstod uden profil og som en lille tømrervirksomhed på en forældet hjemmeside. De manglede strategi og opdatering af samtlige digitale touchpoints. 
Interviews med direktøren og byggelederne gav en god fornemmelse af virksomhedens sjæl, der mundede ud i en stærk brandingplatform. Deres profil og udtryk blev implementeret på alle digitale kanaler, så deres udtryk stemte overens med deres professionalisme og særlige USP.

Ydelser: Etablering og skitsering af digital profil og branding, Skitsering af brandingløft. Strukturering og skitsering samt projektstyring af foto og hjemmeside. Udarbejdelse af tekster, opdatering af Facebook, Linkedin, Google Mybusiness samt SoMe strategi.

Din Bogholder

Din Bogholder skulle have tekster og hjælp til branding/ strukturering af en ny hjemmeside, der talte til målgruppen håndværkerne. Men da projektet brændte sammen med webbureauet, overtog jeg projektstyring og skitsering af hjemmeside og brandingprofilen.

Ydelser: Tekster. Brandingprofil og hjælp til strukturering af hjemmeside. Projektstyring hjemmeside.

Grafisk Rådgivning

Det grafiske trykkeri Grafisk Rådgivning havde en forældet visitkorthjemmeside, der ikke afspejlede deres store vifte af ydelser. Deres medarbejder var dygtig til selv at bygge hjemmesiden, men de havde brug for sparring omkring opbygning, gode råd omkring branding, strukturering af profil og hjemmeside samt foto, og løbende rådgivning for at få alle hjemmesidens elementer og opbygning til at spille optimalt.

Ydelser: Interview og brandstrategi. Strategi for indhold, struktur på hjemmeside og udarbejdelse af tekster. Hjælp, rådgivning og sparring omkring indhold, opbygning og optimering af den nye hjemmeside.